Over Heike

Over Heike


Samen met mijn man en kinderen woon ik in Haarlem. Na werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven en een aantal jaar met veel plezier en voldoening voltijds voor mijn kinderen te hebben gezorgd heb ik alsnog besloten om me weer bezig te gaan houden met datgene wat ik tijdens mijn studie klinische psychologie al mateloos interessant vond; voeding, psychologie en gedrag. Ik vind menselijk gedrag in zijn algemeenheid heel interessant, analyseer er graag op los en ben altijd op zoek naar verbanden, verklaringen en oplossingen. Ik ben betrokken, vraag door en ben nieuwsgierig naar wat je beweegt en vind het belangrijk om altijd vanuit de zienswijze van de persoon die tegenover mij zit iets voor een ander te betekenen. Wat voor de één werkt werkt niet voor de ander, het coachen van mensen vraagt om een aanpak op maat. 

Ik vind het interessant om te weten waar ik mijzelf én mijn lijf een plezier mee doe! Ik geniet van heerlijke zelfbereide maaltijden, vol met groente en veel variatie. Dan ben ik echt voldaan en voel ik me fit en energiek. Ik ben gek op koken en probeer graag nieuwe dingen uit waarbij lekker en gezond samengaan. 

Mijn hart ligt bij het werken met mensen, mijn studie psychologie geeft mij de nodige kennis en ervaring om als leefstijlcoach net dat beetje extra ondersteuning te kunnen bieden. Wanneer je al lang worstelt met je gewicht en je relatie met voeding, kan ik je helpen je gedragspatronen inzichtelijk te maken en deze te veranderen. 

Wanneer je worstelt met een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen hebt kunnen we ook op dat gebied stappen vooruit gaan zetten. Een positiever zelfbeeld en een groter zelfvertrouwen maken het werken aan een gezonde leefstijl makkelijker.

Relevante opleidingen

Klinische psychologie, MSc (2007)

Post-HBO opleiding tot leefstijlcoach bij Leefstijlcoach Academy (Brickhouse) (2020)

ACT-training Eten-is-gedrag 4-daagse (2022)

ACT-training Eten-is-gedrag 2-daagse verdieping (2022)

Beroepsverenigingen/registers

Voor het waarborgen van de kwaliteit van de door mij aangeboden coaching ben ik aangesloten bij:

BLCN (Beroepsvereniging voor leefstijlcoaches)

Kabiz (kwaliteitsregister voor leefstijlcoaches) registratienummer: 18106772784

Klachtenportaal zorg (klachtenregeling voor leefstijlcoaches)

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op: